Arçelik Blog

  • Aralık 20, 2022

    Mutfakta yemek pişirme esnasında en büyük yardımcılarımızdan biri fırınlardır. Arçelik Fırın sağlıklı beslenme konusunda da sebze yemekleri için büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Bunun yanı sıra kek, poğaça, börek ve birbirinden farklı çeşitli yemeklerin pişmesinde vazgeçilemez bir tercih olmaktadır.

    Arçelik Fırın
  • Aralık 20, 2022

    Soğutma, saklama ve dondurma konusunda teknolojinin son ürünlerinden biri olan derin dondurucular mutfaklarda yerlerini aldığından bu yana büyük bir rahatlık ve konfor sağlıyor. Farklı ve seçenekli kapasitelerde sunulan derin dondurucular, dört mevsim besin saklamanın da en ideal seçeneği olarak öne çıkıyor. Meyve sebze, et, tavuk gibi ürünleri uzun ömürlü saklamaya kolaylık sağlayan bu ürün grubunun avantajları ile siz de yaşamınıza kolaylık katacaksınız.

    Arçelik Derin Dondurucu
  • Aralık 20, 2022

    Arçelik Kurutma Makinesi, yıkanan çamaşırlarınızın kısa süre içerisinde kuruyarak giyilebilir hale gelmesini sağlamaktadır. Bu sayede kıyafetlerim kurudu mu diye düşünmeden en pratik şekilde yaşamanıza yardımcı olmaktadır. Birbirinden farklı programlara sahip olan kurutma makinesi ürünleri hem çamaşır kurutma ihtiyacınızı karşılamak hem de vakitten tasarruf etmenizi sağlamak için en son teknolojik modelleriyle sizlere sunuluyor.

    Arçelik Kurutma Makinesi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR